Kalkmaling - Vintage Paint JDL

preload spinner

Kalkmaling Vintage Paint JDL

Introduksjon

Vintage Paint kalkmaling  JDL er et dansk merke som produserer kalkmaling av høy kvalitet. Kalkmalingen er meget miljøvennlig, og inneholder 100% naturlige ingredienser.

Vintage Paint JDL er en lekker kalkmaling av god kvalitet med en meget god dekkevne. Den er en av de få kalkmalinger på markedet som har EU Ecolabel NL/044/006 og EN71-3 sertifikat som er godkjenning for bruk av kalkmalingen på barnerom.

Kalkmalingen finnes i 60 nydelige farger.

Egenskaper

Kalkmaling har en rekke egenskaper som gjør den til et godt valg for mange ulike prosjekter:

 • Matte finish: Kalkmaling gir en matt finish som er både elegant og tidløs.
 • God dekkevne: Kalkmaling har en meget god dekkevne, noe som betyr at du trenger mindre maling for å dekke over eksisterende farge. Den fester seg på nesten alle overflater uten særlig forarbeid.
 • Vannbasert: Kalkmaling er vannbasert, med 100% naturlige ingredienser.
 • Bredt bruksområde: Kalkmaling kan brukes på mange ulike overflater, inkludert tre, metall, glass, plast, tekstil, mur og betong.
 • Rask tørketid, og overmalbar etter ca 30 minutter.

Bruksområde

Kalkmaling kan brukes til en rekke ulike prosjekter, både innendørs og utendørs. Her er noen eksempler:

 • Møbler: Kalkmaling er et flott valg for å pusse opp gamle møbler. Den gir dem et nytt liv og gjør dem til et stilig blikkfang i hjemmet ditt. Du kan også male direkte på tekstil.
 • Pyntegjenstander: Kalkmalingen kan brukes til å fornye pyntegjenstander som lysestaker, blomsterpotter, figurer, lamper mv. i mange ulike materialer som f.eks porselen, metall, keramikk, tre, plast, glass.
 • Vegger: Kalkmaling kan brukes til å skape en elegant og rustikk stil på veggene dine.
 • Gulv: Kalkmaling kan brukes til å skape et unikt og personlig uttrykk på gulvet ditt. Mange bruker også innslag av sjablong for motiv på utvalgte steder.
 • Uteområder: Kalkmaling kan brukes til å skape et vakkert utseende på utemøbler, vegger og andre elementer.

Fremgangsmåte

For å male med kalkmaling er det viktig å følge noen enkle trinn:

 1. Forbered overflaten: Sørg for at overflaten er ren og tørr. Hvis overflaten er glatt, kan du forbedre vedheftet ved å skrubbe den med sandpapir.
 2. Påfør malingen: Påfør malingen i ett eller to strøk. La det første strøket tørke helt før du påfører det andre.
 3. Voks eller lakk: For å beskytte malingen kan du påføre et lag med voks eller lakk.

Vedlikehold

Kalkmaling er relativt vedlikeholdsfri. For å holde malingen fin kan du støvtørre den jevnlig. Hvis malingen blir skitten, kan du vaske den med mildt såpevann.

Konklusjon

Kalkmaling er et allsidig og vakkert materiale som kan brukes til en rekke ulike prosjekter. Vintage Paint JDL er et godt valg for deg som ønsker å bruke kalkmaling av høy kvalitet.