Tilbehør

preload spinner

Kreativitet med kalkmaling

Kalkmaling er en populær malingtype som gir et vakkert, matt og rustikt utseende. Den er enkel å bruke og kan påføres på de fleste overflater, for eksempel møbler, vegger og gulv, pyntegjenstander, hagemøbler mv. Kalkmaling kan brukes på mange ulike overflater, inkludert tre, metall, glass, metall, plast, tekstil, mur og betong.

For å skape enda mer kreative og personlige resultater, kan du bruke tilbehør til kalkmaling. I denne produktkategorien finner du et utvalg av decor moulds, decor transfers og sjablonger og annet tilbehør.

Decor moulds

Decor moulds er former som du kan bruke til å lage dekorative mønstre og figurer som kan limes på før eller etter kalkmalingen. De finnes i mange forskjellige former og størrelser, slik at du kan finne den perfekte formen til ditt prosjekt.

For å bruke en decor mould, fyller du formen med modelleringsmateriale. Når figurene er tørre, kan de limes på prosjektet ditt.

Decor transfers

Decor transfers er overføringsbilder som du kan bruke til å dekorere kalkmalingen. De finnes i mange forskjellige motiver, for eksempel blomster, dyr, landskap og abstrakte mønstre.

For å bruke en decor transfer, påfører du kalkmaling på overflaten du ønsker å dekorere. Når kalkmalingen er tørr, plasserer du transferen på malingen og glatter den godt til. Når transferen sitter fast, fjerner du forsiktig bakgrunnsarket og du har et dekorativt motiv. Påfør voks eller Primer & Sealer til slutt.

Sjablonger

Sjablonger er et enkelt og effektivt verktøy for å lage dekorative mønstre på kalkmalingen. De finnes i mange forskjellige former og størrelser, slik at du kan finne den perfekte sjablong til ditt prosjekt.

For å bruke en sjablong, trykker du sjablongbladet ned på overflaten du ønsker å dekorere. Feste sjablongen med litt maskeringspate, og bruk sjablongpensel eller en myk svamp for å påføre farge i åpningene på sjablongen. Husk at det skal lite maling til. Når du er ferdig  fjerner du sjablongbladet og du har et vakkert og personligt mønster.

Med litt kreativitet og fantasi kan du bruke tilbehør til kalkmaling til å skape vakre og personlige møbler, vegger, gulv, bruks-og pyntegjenstander.

Med tilbehør til kalkmaling kan du gi hjemmet ditt et personlig og unikt utseende.